Bel gratis 0341 - 26 06 76

Comfox, de mooiste momenten

Zit het werk er voor vandaag weer op? Misschien zelfs voor deze week? Dan breekt het mooiste moment aan. Neem een zit op uw royale Comfox bank en vergeet alle hectiek. U bent nu thuis en er moet niets. Terwijl de zachte klanken van uw favoriete muziek de kamer vullen, zakt u langzaam maar zeker opzij.

De Comfox banken zijn híervoor bedoeld. Ze hebben een aansprekend design, een slank model en een hoog comfortniveau. Maar het zijn banken om te gebruiken. Banken die middenin het leven staan en tegen een stootje kunnen. Dat is het resultaat van een werkelijk uniek productieproces, waarin vakmanschap centraal staat. Uw bank wordt namelijk grotendeels met de hand vervaardigd.

Met veel plezier presenteren we u dan ook onze bankencollectie. We kunnen u in deze brochure niet alles laten zien. We nodigen u graag uit om naar de showroom te komen. U ziet daar de vele verschillende modellen die in tientallen stof- en lederkleuren leverbaar zijn. Komt u binnenkort langs? Voor de mooiste momenten van de dag zou ook ú een Comfox bank moeten hebben. Welkom!